Hej på er!

Hoppas ni har det bra. Här har vi sista veckan innan skolavslutningen och mycket ska fixas innan det är dags för lite ledighet för hela familjen. I dag har barnen klippt sig så nu är de sommarfina i håret. Tänk att vår son redan slutar ettan om några dagar. Och i augusti börjar dottern förskoleklass. De börjar bli stora, mina små.

På altanen blommar mina dahlior för fullt. En av de allra finaste sommarblommorna, tycker jag.

Gillar verkligen färgen på den här!

Dessa har jag köpt när de redan ar stora och blommade. Nästa år hoppas jag att jag ska komma ihåg att köpa knölar att plantera. Så roligt att få se dem växa upp från början ju. 

Verkligen fina! Håller ni inte med?

Nu är det dags att gå och sova så att jag orkar med morgondagen. Utflykt för båda barnen och jobb för mig står på schemat.

Kram Sara