För att förbättra användarupplevelsen på LillaTegelbruket.se använder vi cookies. Genom att använda lillategelbruket.se godkänner du detta.

Kundomdömen

9.8 av 10

159 kunders omdömen
Det senaste omdömet var 18 December 2018

Anna

Anna

13 November 2014

Första gången jag handlat här!! Snabb leverans samt fri frakt! Mycket nöjd!

Tessa

Tessa

11 November 2014

Fina välpaketerade varor och väl inslagna:) Mycket nöjd!

Martina

Martina

8 November 2014

Årets första julklapp inhandlades hos er. Snabb och välpackad leverans. Trevligt med ett personligt meddelande i paketet! Tack!

Ida Söderblom Levlantligt

Ida Söderblom Levlantligt

3 November 2014

Jag är alltid väldigt nöjd med mina produkter från lilla tegelbruket :) gott bemötande och snabba leveranser som alltid!! Nu ska jag laga mat med glädje hela mörka hösten!! :)

Monika

Monika

30 October 2014

Mycket nöjd med mitt köp. allt från inspiration på Instagram, lättbeställt, snabb leverans o underbart bemötande!!! Kan varmt rekommendera köp från Lilla Tegelbruket för att förgylla hemmet, särskilt det lantliga...

Johannas mamma

Johannas mamma

3 October 2014

Jag är helnöjd med alla saker jag beställt från Lilla Tegelbruket. Jag rekomenderar stark att man går in och tittar och njuter av alla dessa fina saker. Sedan får man inte glömma att nämna det fina bemötande man får med dessa små personliga meddelanden i varje beställning.

Sonia

Sonia

3 October 2014

En jättefin burk, som helt motsvarade mina förväntningar. Jag är mycket nöjd med snabb leverans och trevligt bemötande. Kommer att handla igen :=)

Cecilia Lindblad

Cecilia Lindblad

22 September 2014

Hej! Jag är mycket nöjd med mitt inköp. Fina andvändbara små vaser till ett bra pris. Dessutom väldigt snabb leverans. Hälsningar Cecilia :-)

Ida Söderblom Levlantligt

Ida Söderblom Levlantligt

21 September 2014

Jag kan starkt rekommendera lilla tegelbruket ✌ Jag är helnöjd ❤

Anna

Anna

15 September 2014

Är verkligen supernöjd med mitt köp, en ljusstake (Square) från House Doctor och ett ljus med en doft av vanilj.:) Jag hade förväntat mig något bra men detta var över förväntan! :) Blev glad över den personliga hälsningen på ordersedeln i paketet, även om det inte stod något särskilt så, men det var en gest som jag inte är van vid från andra nätshoppar och som uppskattades! :) Snabb leverans och väl förpackat, så jag är mycket nöjd med ALLT! :) Jag kommer definitivt fortsätta att handla hos er, tack! :)

Monica

Monica

12 September 2014

Är mycket nöjd med bemötandet man får på Lilla Tegelbruket och varorna är av mycket hög kvalité.

Emma

Emma

2 September 2014

Lika glad varje gång jag kan gå in och klickar runt och beställa fin fina saker på lillategelbruket! Jag vet ju också att väntan på att få hem sakerna inte behöver vara långvarig då det går så himla fort

Caroline

Caroline

2 September 2014

Kanonpriser och snabb frakt. Rekommenderas varmt!

Veronica

Veronica

27 August 2014

Mycket nöjd, väldigt snabb levernas!

Siw Gustavsson

Siw Gustavsson

26 August 2014

Stort tack för fina varor, snabbt och proffsigt levererat med tydlig faktura!

Mikaela

Mikaela

6 August 2014

Nu har jag fått mina fina ljusstakar. Tack för superbra hjälp!

Lilla Tegelbruket säger

Vad roligt att det blev bra!
Emma A

Emma A

16 July 2014

Vad glad jag blir att ni skickade min order så fort. Tack!

Annika Olsson

Annika Olsson

14 July 2014

Mina vackra ljusstakar kom idag. Så fint med rustika trädetaljer. Supertack!

Sara Bernardsson

Sara Bernardsson

14 July 2014

Jättenöjd med Lilla Tegelbruket. Så finna askar som passar perfekt här hemma. Smidigt och enkelt!

Lilla Tegelbruket säger

Tack så mycket Sara, vad roligt att du är nöjd!