För att förbättra användarupplevelsen på LillaTegelbruket.se använder vi cookies. Genom att använda lillategelbruket.se godkänner du detta.

Kundomdömen

10 av 10

160 kunders omdömen
Det senaste omdömet var 13 March 2019

Erika Kvarnlöf

Erika Kvarnlöf

6 May 2015

Emilia är supernöjd över sina burkar med sugrör i och jag är supernöjd över min tvättmedelsburk.

Så fin webbutik och fin service.

Hemsidan är mycket bra upplagd och jag gillar det lilla handskrivna meddelandet när man handlar. Kommer absolut fortsätta handla här.

Anna

Anna

5 May 2015

Lättnavigerad och stilren sida med massor av fina grejor.
Enkel betalning via klarna och snabb leverans!

Ulf

Ulf

28 April 2015

Mycket bra sida,lätt att navigera, bra produkter och bra betalningsalternativ. Helt nöjd.

Andrea

Andrea

23 April 2015

Trevligt bemötande, fina saker till bra pris och snabb frakt. Återkommer definitivt fler gånger.

Elin

Elin

22 April 2015

Jätte nöjd med allt! Bara +++

Felicia

Felicia

21 April 2015

Jag är super nöjd. Snabb leverans och toppen fina saker

Theresia Schützer-Aug.

Theresia Schützer-Aug.

15 April 2015

Snabb leverans och så himla trevligt med en handskriven, personlig hälsning på följesedeln! Beställde lattemuggar och blev glatt överaskad, de va så fina på bild och var ÄNNU bättre i verkligheten!!! Några ska jag ha själv och några ska bli en födelsedagspresent.

Cecilia

Cecilia

9 April 2015

Är alltid väldigt nöjd när jag handlar från Lilla Tegelbruket! Snabb leverans och bra kundbemötande! Toppen!

Anna Stark

Anna Stark

6 March 2015

Är alltid super nöjd med både varorna och extremt snabb leverans. Har beställt av er flera gånger och kommer absolut att göra det fler gånger.
Så trevligt med ett litet personligt meddelande i paketen som är handskrivet och inte från datorn.

Jenny

Jenny

5 March 2015

Beställde brödbox-vit stor, blev perfekt i mitt kök. Snabb leverans var det också!

Yenny

Yenny

1 March 2015

Är supernöjd! Trevlig och personlig kundkontakt, snabb leverans och fina saker.

Sabina B

Sabina B

17 February 2015

Tack för flexibiliteten med skicka paketet. Jättefint kontakt och snabbt svar på alla mina fragor

Rebecca

Rebecca

12 February 2015

Första men absolut inte sista gången som jag handlade här. Så himla snabb leverans. Så trevligt med en handskriven lapp. Väl paketerat. Toppenbra!

Linda

Linda

11 February 2015

Supersnabb leverans, väl packeterat och en väldigt trevlig handskriven hälsning från ägaren. Ljuslyktorna från House Doctor - Taper, lyser så vackert på byrån och sprider ett mysigt sken. Mycket nöjd kund! :)

Elisabeth

Elisabeth

6 February 2015

Första men inte sista gången jag handlade här! Mycket nöjd!

eva söderberg

eva söderberg

6 February 2015

Mersmak av en butik får man när man är riktigt nöjd med service, leverans och inte minst produkterna, handskriven personlig hälsning på följesedeln gör extra gott!
Det var fyra dagar mellan mina två första beställningar hos Er.........

eva söderberg

eva söderberg

4 February 2015

Ny kund hos er men lär återkomma!
Jättebra och snabb service/leverans av sååå härliga ljuslyktor (svart utsida/kopparfärgad insida) som jag varm rekommenderar, vill ha fler....

Susanne Grundströmer

Susanne Grundströmer

17 January 2015

Handlat en hel del och tycker om allt..leveransen har varit snabb och bra..Kommer handla mer utav er..

Lilla Tegelbruket säger

Vad roligt Susanne. Hoppas du även kommer gilla vårens nyheter.
Birgitta Roth

Birgitta Roth

20 December 2014

Skickade mejl och fick ett snabbt svar av Sara. Mycket gott bemötande. Snabb leverans genom DHL. Paketet var omsorgsfullt inpackat. Fri frakt om man handlar för 400 kr, vilket jag gjorde. Jag kommer att rekommendera denna nätbutik till andra och jag kommer med största sannolikhet att handla här igen.

Marie

Marie

6 December 2014

Jag hade problem att beställa från min surfplatta så jag ringde istället och fick prata med Sara tror jag att hon hette det var en fröjd hon hjälpte mig med allt och var hur trevlig som helst. Ljusslingorna som jag beställde är väldigt fina. Jag blev glatt överraskad med en personlig hälsning i ett mycket välpackat och snabbt paket. Jag rekommenderar alla att kolla in och köpa fina julklappar på
Lilla Tegelbruket.