För att förbättra användarupplevelsen på LillaTegelbruket.se använder vi cookies. Genom att använda lillategelbruket.se godkänner du detta.

Kundomdömen

9.8 av 10

159 kunders omdömen
Det senaste omdömet var 18 December 2018

Wee

Wee

5 September 2015

Jätte nöjd med min beställning! Snabb leverans, super service och fina varor! Jag återkommer!

Ewa

Ewa

3 September 2015

Snabb leverans och varor som motsvarar beskrivningen!

Emma

Emma

29 August 2015

Alltid lika nöjd med både varor och service från lillategelbruket! Finns så mycket fint att klicka hem

Mia Nordén

Mia Nordén

19 August 2015

Jättefina glasburkar med sugrör, servetthållare mm, allt noggrant förpackat och snabbt levererat, så fina saker! Tack, återkommer gärna!

Ulla Torsell

Ulla Torsell

9 August 2015

Snabb leverans och jättefina produkter. Kommer köpa mer från din butik. Kram från "faster".

Inger Ström Nilsson

Inger Ström Nilsson

6 August 2015

Bästa servicen rakt igenom. Det var min första beställning och i samband med att jag registrerade mig som kund fick man en rabatt som jag missade.
Men efter att ha kontaktat Lilla Tegelbruket och förklarat så fixade det sig ändå utan några som helst problem, det kallar jag service!
När jag öppnade paketet låg det en fin och varm personlig service som gjorde min dag! Jag kommer handla fler gånger och vill varmt rekommendera andra att titta in på er webbsida.

Lars Nordin

Lars Nordin

24 July 2015

Helt nöjd med glasburkarna med sugrör. Snabb leverans o en trevlig personlig hälsning i bifogat handskrivet brev. Tack
Trevlig sommar önskas er med :)
Ps, är det möjligt o ekonomiskt försvarbart att byta ut pappsugrören mot dito i plast??

Lilla Tegelbruket säger

vad kul att du är nöjd Lars. Gällande sugrören så finns det även varianter i plast som vi planerar att ta in men tills vidare är vi väldigt förtjusta i pappsugrören. Titta in med jämna mellanrum så hittar du snart sugrör i plast.
Heléne G

Heléne G

20 July 2015

Snyggt print som kom på posten tillsammans med en rar hälsning och en sommarpresent :)

Lena Eriksson Mora

Lena Eriksson Mora

18 July 2015

Snabb leverans och trevlig hälsning i följesedel. Handlar gärna från dom igen

AnnSofie

AnnSofie

14 July 2015

Jag är jättenöjd med mitt köp hos Lilla Tegelbruket. Så fina glasburkar med lock och sugrör oh vilket bra pris.
Lilla durkslaget perfekt för vårt 2-mans hushåll och en rejäl citruspress som man kan använda kannan till annat också.

Ida

Ida

13 July 2015

Jag är väldigt nöjd, snabb leverans och vart glad av det lilla meddelandet på följesedeln.

Camilla

Camilla

7 July 2015

Helt fantastiskt att handla hät ifrån. Fina saker snabb leverans och trevligt bemötande. Det kallar jag kundservice på högsta nivå.

Monika W.

Monika W.

1 July 2015

Underbar butik på nätet med fina o bra saker till hemmet! Alltid lika fint bemötande o söta meddelanden på följesedlarna...rekommenderas varmt av mig! !

Ann

Ann

2 June 2015

Snabb leverans och trevligt kundbemötande.

Josefine

Josefine

21 May 2015

Snabb leverans och fina produkter. Smidigt att beställa och inget krångel. Toppen bra!
Trevligt med en personlig komentar:)

Erica

Erica

18 May 2015

Fantastiska förvaringslådor som kom på posten tillsammans med en handskriven personlig hälsning! Mycket nöjd kund!

Natalija Ragnarsson

Natalija Ragnarsson

16 May 2015

Snabb bra leverans och en mycket bra hemsida.Det lilla personliga brevet gjorde en jätte glad.

Erik

Erik

15 May 2015

Mycket bra leverans och ett bra utbud av produkter.

Hannah Dahlström

Hannah Dahlström

7 May 2015

Snabb leverans, jätte hjälpsamma när jag behövde ändra min beställning. Kommer absolut beställa mera härifrån ☺

Erika Kvarnlöf

Erika Kvarnlöf

6 May 2015

Emilia är supernöjd över sina burkar med sugrör i och jag är supernöjd över min tvättmedelsburk.

Så fin webbutik och fin service.

Hemsidan är mycket bra upplagd och jag gillar det lilla handskrivna meddelandet när man handlar. Kommer absolut fortsätta handla här.