För att förbättra användarupplevelsen på LillaTegelbruket.se använder vi cookies. Genom att använda lillategelbruket.se godkänner du detta.

Kundomdömen

10 av 10

160 kunders omdömen
Det senaste omdömet var 13 March 2019

Annika

Annika

9 March 2016

Köpt salladsbestick från House Doctor.
Fick bra information o snabb leverans!
Jag är en supernöjd kund!!!

Ann Lövenhamn

Ann Lövenhamn

7 March 2016

Köpte glasflaska med svart ljushållare! Superfin!!!

Rebecka!

Rebecka!

2 March 2016

Jag är jätte nöjd av produkt och leverans tiden! Köpte en plåt låda att ha tvättmedel i och den är jätte fin! Tack!

Sonny Nordvall

Sonny Nordvall

20 February 2016

Funktionell citruspress i glas. Snabb leverans.

Jonna

Jonna

6 February 2016

Supernöjd med mina ljuvliga saker!
Mysig lite webbutik med det lilla extra! ❤️

Therése

Therése

30 January 2016

Fina varor, bra leveranstid och väl packade!
Trevlig personal med bra kontakt.

Alexandra

Alexandra

12 January 2016

Jättebra butik med mkt fina saker. Snabb leverans och jättefina varor!

katarina toresson

katarina toresson

31 December 2015

Jättefin webbutik snabb leverans jag är så nöjd med mina varor.

Petra Wirsèn

Petra Wirsèn

30 December 2015

En mycket trevlig webbutik som jag snart kommer handla i igen! Snabb leverans och när jag öppnade paketet låg det en liten personlig hälsning där i, det gillas skarpt! Jag gynnar hellre småföretagare än de stora, dels för att man kan få personlig kontakt och dels för att de är extra måna om sina kunder!

Eva Westerlund

Eva Westerlund

23 December 2015

Perfekt vara som motsvarar bild och beskrivning. Snabb och trevlig service.

Sofia

Sofia

4 December 2015

Snabb leverans, bra packat och en superfin vara!

Inger Engström

Inger Engström

17 November 2015

Enkelt att beställa, snabb leverans.Väldigt nöjd med min pläd från IB LAURSEN! Trevligt med några personliga rader på följesedeln!
Roligt också att företaget finns i Lindesberg där jag är född och uppvuxen=)

Malin Eriksson

Malin Eriksson

13 November 2015

Superfin ljusstake. Snabb och smidig leverans och några trevliga rader på följesedeln

Marie-Louise Johansson

Marie-Louise Johansson

12 November 2015

Jätte fina saker blev väldig nöjd

Kerstin Windh

Kerstin Windh

7 November 2015

Trevligt bemötande snabb leverans och fina ljuslyktor för advent återkommer gärna

katarina toresson

katarina toresson

24 October 2015

Trevligt bemötande och Jättefina burkar. Snabb leverans. Jag återkommer gärna.

Anette Johansson

Anette Johansson

22 September 2015

Jättefina saker, fin och informativ hemsida, snabba leveranser samt sist, men inte minst, ett mycket trevligt bemötande. Lycka till med ert fina företag!

Jessica Karlsson

Jessica Karlsson

17 September 2015

Jättenöjd,snabb leverans och jättefina varor och trevligt kundbemötande!

Helen

Helen

16 September 2015

Jag är väldigt nöjd! Snabb leverans och jättefina varor!

Malin

Malin

12 September 2015

Tack för supersnabb leverans & mycket trevlig kontakt!