Kundomdömen

9.8 av 10

146 kunders omdömen
Det senaste omdömet var 3 dagar sedan

Skriv ett omdöme

Ditt namn:


Ditt omdöme:Notering: HTML översätts inte!

Betyg: Mindre bra           Fantastiskt

Skriv koden nedan:



Jenny

Jenny

3 dagar sedan

Väldigt nöjd! Snabb leverans

Tina

Tina

25 April 2018

Jättenöjd med mitt köp och Supersnabb leverans!

Malin

Malin

23 April 2018

Mycket snabb och bra leverans och bra kvalité på varan.

Elisabet

Elisabet

22 January 2018

Mycket nöjd med min beställning och snabb leverans! :)

Anna

Anna

17 January 2018

Mycket fin ljusstake :) Det stod dock att den var i gjutjärn, men den är alltför lätt för att vara i det materialet. Jag jämförde med en liknande i samma storlek jag har från Skeppshult.
Mycket snabb levernas :)

Annika Sabelsjö

Annika Sabelsjö

15 January 2018

Snabb och bra leverans av ursöta äggkoppar

Julia Nilsson

Julia Nilsson

4 January 2018

Mycket nöjd med min vara. Snabb leverans. Trevligt med det personliga brevet. Kommer säkert till att handla fler gånger.

Susanne Modig

Susanne Modig

20 December 2017

Mycket snabb leverans! Nöjd kund

Anna Almbladh

Anna Almbladh

22 November 2017

Mer än nöjd! Snabb leverans och hög kvalitet på varorna. Detta var första men absolut inte den sista beställningen :)

Helene Taimi

Helene Taimi

8 November 2017

Snabb leverans av jättefin vara. Kan varmt rekommendera att beställa härifrån. Jag kommer garanterat att beställa fler gånger. Extra kul med den personliga hälsningen :) Hälsningar från en nöjd Heléne

Jennie

Jennie

1 November 2017

Jättefina saker, snabb och bra leverans. Kommer beställa igen

Sofie

Sofie

30 October 2017

Super nöjd med mina köp,
snabb leverans,
kul och trevligt med en personlig hälsning <3

Kerstin

Kerstin

27 October 2017

Fina sakeroch snabb leverens. Rekommenderas

Anna

Anna

23 October 2017

Jättefina saker! Snabb Leverans! Så himla trevliga att ha att göra med. Verkligen service! Rekommenderar verkligen!

Ann-Christin

Ann-Christin

17 October 2017

Mycket nöjd med beställningen, snabb leverans och finfin ljusstake. Rekommenderas varmt!

Elin

Elin

17 October 2017

Snabb leverans och super fina saker! Jätte nöjd

Annelie

Annelie

6 October 2017

Bra butik med snabbt svar, köpte ALS ljusen rekommenderar dessa

Moa

Moa

9 September 2017

Wow! Vilket företag! Supersnabb och bra service! Fick svar direkt på mejl och fick hjälp direkt! Leveransen var snabb och mina kaffekoppar var mycket väl och bra inpackade! Rekommenderar varmt att handla här! Jag kommer definitivt göra det igen!

Martina

Martina

17 August 2017

Väldigt snabb leverans och mycket trevligt med en personlig hälsning!

Anette Ershag

Anette Ershag

8 August 2017

Tack snälla för en så god kommunikation och snabb leverans av min order. Mina flickor älskar den fina teservisen!