Kundomdömen

9.8 av 10

156 kunders omdömen
Det senaste omdömet var 6 dagar sedan

Skriv ett omdöme

Ditt namn:


Ditt omdöme:Notering: HTML översätts inte!

Betyg: Mindre bra           Fantastiskt

Skriv koden nedan:



Susanne Nilsson

Susanne Nilsson

6 dagar sedan

Idag kom den fina julklappen till mitt barnbarn: måttstock elefant rosa. Snabb säker leverans. Super nöjd

Lena Södergren

Lena Södergren

6 dagar sedan

Har precis hämtat mina glasflaskor/vaser. Står nu på bordet med ljushållare och kronljus.Jättenöjd

Dayana Prada

Dayana Prada

25 October 2018

Men så fina saker jag fått hem!!!

Jeanette Nilsson

Jeanette Nilsson

30 September 2018

Mycket nöjd med mitt köp. Fina produkter och snabb leverans.

Ann-Sofi

Ann-Sofi

17 September 2018

Mycket nöjd med mitt köp och tack för en snabb leverans!

Lena

Lena

14 July 2018

Supersnabb leverans. Kom nästan samtidigt som jag klickade. Trevlig hälsning från Sara följde med produkten

Lisa

Lisa

11 July 2018

Snabb leverans väl förpackat trevligt bemötande

Kris

Kris

26 June 2018

Supersnabb leverans och fina varor som var väl packade så de var hela och fina! Tack! Och jag blev särskilt glad för den lilla hälsningar på följesedeln. Jättenöjd!

Monica

Monica

14 June 2018

Mycket nöjd med mitt köp och tack för supersnabb leverans!

Hilda

Hilda

5 June 2018

Fin sajt, smidigt att köpa, snabb leverans. Bra foton på produkterna; jag blev jättenöjd när jag packade upp eftersom de såg ut som jag förväntade mig. Jag återkommer gärna!

Jenny

Jenny

22 May 2018

Väldigt nöjd! Snabb leverans

Tina

Tina

25 April 2018

Jättenöjd med mitt köp och Supersnabb leverans!

Malin

Malin

23 April 2018

Mycket snabb och bra leverans och bra kvalité på varan.

Elisabet

Elisabet

22 January 2018

Mycket nöjd med min beställning och snabb leverans! :)

Anna

Anna

17 January 2018

Mycket fin ljusstake :) Det stod dock att den var i gjutjärn, men den är alltför lätt för att vara i det materialet. Jag jämförde med en liknande i samma storlek jag har från Skeppshult.
Mycket snabb levernas :)

Annika Sabelsjö

Annika Sabelsjö

15 January 2018

Snabb och bra leverans av ursöta äggkoppar

Julia Nilsson

Julia Nilsson

4 January 2018

Mycket nöjd med min vara. Snabb leverans. Trevligt med det personliga brevet. Kommer säkert till att handla fler gånger.

Susanne Modig

Susanne Modig

20 December 2017

Mycket snabb leverans! Nöjd kund

Anna Almbladh

Anna Almbladh

22 November 2017

Mer än nöjd! Snabb leverans och hög kvalitet på varorna. Detta var första men absolut inte den sista beställningen :)

Helene Taimi

Helene Taimi

8 November 2017

Snabb leverans av jättefin vara. Kan varmt rekommendera att beställa härifrån. Jag kommer garanterat att beställa fler gånger. Extra kul med den personliga hälsningen :) Hälsningar från en nöjd Heléne