För att förbättra användarupplevelsen på LillaTegelbruket.se använder vi cookies. Genom att använda lillategelbruket.se godkänner du detta.

Kundomdömen

10 av 10

121 kunders omdömen
Det senaste omdömet var 13 June 2017

Josephine

Josephine

13 June 2017

Snabb leverans och fina varor. Trevligt med personlig hälsning i paketet. Rekommenderar varmt!

Elisabeth

Elisabeth

26 April 2017

Jag är mycket nöjd med mitt köp!! Även mycket bra service och svarade snabbt på mejl :) Superfint och personligt paket! Kan varmt rekomendera!!

Anette

Anette

20 April 2017

Jättenöjd med både de varorna jag beställt, såå bra service och snabb leverans!!

Ida

Ida

5 April 2017

Superbra! Trevligt bemötande, en fin hälsning i paketet som gjorde de personligt. Alltigenom toppen! Rekommenderas varmt!

Erika Kvarnlöf

Erika Kvarnlöf

1 April 2017

Alltid nöjd så fina saker och såklart världens bästa service. ❤️

Kikki

Kikki

6 February 2017

Alltid god, snabb personlig service och leveranser. Jättebra kvalité på alla varor.

Emma

Emma

1 February 2017

Jag är jätte nöjd med mina stjärnor. Det var väldigt snabb leverans och säkert förpackat, och jätte mysigt med ett litet handskrivet brev i paketet ;).

Linda

Linda

23 January 2017

Jättefina saker, trevligt bemötande och snabb leverans! Mycket nöjd!

Ulrika

Ulrika

19 January 2017

Supernöjd med allt. Snabb leverans, bra service och superfina lyktor.

Märta Andersson

Märta Andersson

13 January 2017

Fina grejor snabb leverans bara att rekommendera

Towa

Towa

10 January 2017

Super fina grejor. Köpta kartong väskor till min dotter super söta :-) Snabb leverans

Elisabeth Andersson

Elisabeth Andersson

2 January 2017

Fantastisk service. Trevligt att du skriver ett meddelande i paketet. Kommer handla mer här

Lisbeth Bark

Lisbeth Bark

22 December 2016

Jättenöjd med både produkten och servicen! Återkommer säkert!

Josefin

Josefin

19 December 2016

Väldigt bra och personlig service! Att få ett litet personligt meddelandet på följesedeln gör att man bara vill handla mer, tack!

Jenny Lundberg

Jenny Lundberg

15 December 2016

Åhh, jättenöjd med allt! Snabb leverans, jättefina saker till bra priser. En personlig känsla kring servicen som man inte känner då man handlar i andra webbshoppar. Jag kommer att handla här igen!! :-)

Asma

Asma

14 December 2016

Snabb leverans och super fina varor!!

Irene Rünell

Irene Rünell

13 December 2016

Toppenbutik, fina varor, bra paketerat, snabb leverans

Karin Persson

Karin Persson

12 December 2016

Ett helt underbar webbshop att handla ifrån, fin kontakt och snabb leverans.
Många varma rekommendationer.

Christina

Christina

10 December 2016

Mycket snabb leverans! Bra paketerat, fin hemsida!
Väldigt nöjd!

Emma J

Emma J

3 December 2016

Det var lätt att hitta i webshoppen. Snabb leverans!